divendres, 6 de setembre del 2013

IV Vic-Canovelles en BTT

  Un any més ens proposem realitzar la ja coneguda Vic-Canovelles. Aquest any amb molts canvis, ja que en aquesta edició no hi haurà avituallaments, no ho creiem necessari, ja que passem per forces poblacions on poder omplir els bidons. Recomanem que tothom porti a sobre el menjar que cregui convenient. D'aquesta manera no caldrà fer cap pagament previ.
  També hem camviat la ruta, aquest any anirem pel Moianès, i potser no serà tant dura com en edicions anteriors.


 DIUMENGE DIA 22 DE SETEMBRE DE 2013
 Ens trobarem a l'estació de RENFE Granollers-Canovelles 
a temps perquè cadascú pugui comprar el bitllet del tren de les 6:58h. 



DESCRIPCIÓ DE LA RUTA 
La ruta consta de 77km i 1350md+

  Un cop arribats a Vic, ens dirigirem per una rambla per anar a buscar un senderó que va a la bora del riu Méder. Continuarem per pista fins a Santa Eulàlia de Riuprimer (km8). En aquest punt ja començarem a fer pujada suau fins a l'Estany, on podrem omplir bidons a la font (km21). Sortirem del poble i ens enfilarem un altre cop per pista de pujada fins a arribar a Collsuspina (km32), on podrem tornar a omplir els bidons. Anirem des d'aquest punt fins als límits de la Sauva negre, on pujarem al Castell de Popa (km42). Des d'aquest punt i fins el final de la ruta ja serà gairebé tot baixada, passant per Sant Quirze Safaja (km52), Sant Feliu de Codines (km60), Santa Eulàlia de Ronçana (km70) i finalment Canovelles (km77).


Recordar a tothom, que tan bon punt acabem la ruta anirem a fer el dinar al Club de Petanca de Canovelles. Si us plau, preguem la confirmació de l'assistència al dinar via Face perquè el Pep pugui demanar taula.

"MOS VEMOS!!!!"




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada