divendres, 8 de novembre del 2013

Sortida CLUB. Torrassa - Burriac

El proper 
 diumenge 17 de novembre
el Club Bike Tandem farà una sortida en BTT d'uns 55km aprox.
Aquest cop anirem a visitar 
La Torrassa del Moro i el Castell de Burriac, ja que molts de nosaltres fa temps que no passem per allà i d'altres no han estat mai ;-).
 Sortirem de la botiga Tandem Cicles a les 8:00 en direcció a Cardedeu pels camins de Corró. Un cop arribats a Cardedeu passem per sota de l'autopista per començar a pujar per corriol tècnic i pista fins la Torrassa del Moro. Baixem per uns corriols molt divertits i tècnics però 100% ciclables fins a Dosrius, on ens podrem aturar a fer l'esmorzar. Tant bon punt sortim, agafem el camí de la riera fins Argentona, on ens enfilem per una pista molt costeruda fins el Castell de Burriac. Del Castell de Burriac fins a Canovelles el fem per pista, amb alguna pujada forta i una trialera final que ens deixa a la carretera de Vilanova. D'aquí fins al final el fem pel Montserrat Montero i pel camí al costat del Congost.  



Recordar a tothom, que tan bon punt acabem la ruta anirem a fer el dinar al Club de Petanca de Canovelles. Si us plau, preguem la confirmació de l'assistència al dinar via Face perquè el Pep pugui demanar taula.
"MOS VEMOS!!!!"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada