diumenge, 20 de gener de 2013

Sortida CLUB. 03 de febrer 2013

Hola a tothom.
El pròxim diumenge dia 3 de febrer, el Club Bike Tandem farà una sortida en BTT d'uns 40km aprox.
Sortirem de la botiga Tandem Cicles a les 8:00 i anirem per camins de Santa Eulàlia de Ronçana per arribar fins al Castell de Montbui. Un cop aquí farem un mos i continuarem fins a Sant Feliu de Codines, on enllaçarem amb la riera per arribar a Caldes, des d'on tornarem a Canovelles per pista i alguns corriols molt divertits.
És  una ruta de nivell moderat que requereix un nivell físic mig.

La crònica:

   Feia vent, molt vent, però tot i així, ens vam trobar a la porta de la Botiga Tandemcicles 15 ciclistes disposats a desafiar al Deu Eolo pels camins que teníem per endavant....
Al primer tram del recorregut fins arribar al Castell de Montbui ens va acompanyar el vent i les nombroses branques que anàvem trobant per terra. Aquí vam aprofitar per fer un petit mos i unes fotos del grup.

   Després del petit descans, vam creuar la carretera de Caldes a Sant Feliu per agafar un camí que es va anar convertint a poc a poc en corriol, per més tard fer-se trialera una mica tècnica, cosa que va fer que més d'un sortís per sobre del manillar sense més conseqüències. Això si, a tothom ens va agradar molt, la trialera, és clar.
Un cop vam arribar abaix, ja ens trobàvem al camí de les llambordes o més conegut com el Camí del Foment. Vam anar direcció a la carretera de caldes fins al Remei, on vam enllaçar camins i corriols fins arribar de tornada a Canovelles, on ens esperava un bon dinar al Club de Petanca.

Track.

2 comentaris: